top of page
Logo Why Not Tattoo

El nostre estudi, situat a prop de la plaça Molina de Barcelona, al barri del Farró a Sant Gervasi tocant amb Gràcia, ha experimentat una transformació emocionant. Abans de convertir-se en el nostre estudi de tatuatges el 2018, aquest espai va tenir una vida anterior com a videoclub durant més de 30 anys.

 

Durant la renovació, vam crear un espai perfecte per treballar, dissenyat perquè els artistes donin llibertat a la seva creativitat. Cada racó està pensat per inspirar i facilitar l'expressió artística. Ara, cada tatuatge que creem porta amb si la essència d'un lloc que s'ha transformat en un ambient propici per a la creació i la innovació.

 

A més dels tatuatges, oferim productes exclusius com ara samarretes, tote bags, arracades de MateriaRica i altres articles a la venda. Volem que la teva experiència al nostre estudi sigui completa, portant amb tu no només un tatuatge únic sinó també l'oportunitat de dur a casa alguna cosa especial.

 

Valorem profundament el món del tatuatge i la seva rica cultura. Creiem que cada tatuatge és una forma única d'expressió artística, una narrativa visual que reflecteix històries, tradicions i, sobretot, la individualitat de cada persona. Al nostre estudi, no només celebrem l'art del tatuatge, sinó que també ens esforcem per contribuir a la preservació i evolució d'aquesta apassionant forma d'art. Us donem la benvinguda a un espai on cada tatuatge explica la seva pròpia història artística i on la cultura del tatuatge es viu i es respecta. Esperem veure-us aviat!

El nostre estudi

Casa Nostra

Interior Why Not Tattoo
bottom of page