top of page
Logo Why Not Tattoo
Com puc reservar una cita amb un dels vostres artistes?

La manera més ràpida de reservar cita és omplint el formulari de la pàgina web clicant el botó - Explica'ns el teu projecte a la barra de menú.

Si no teniu clar amb quin artista us voleu tatuar podeu omplir el formulari escollint la opció “indiferent” a l’apartat Artista per a que us aconsellem i busquem qui s’adapta més a la vostra idea. 

També podeu escriure’ns al Whatsapp de l’estudi al número 682533139 , enviar un correu electrònic a whynottattoostudio@gmail.com o consultar-nos per missatge directe a l’instagram @whynot.tattoo .

Quin és el procés per fer-me un tatuatge?

Cada artista té el seu propi estil i procés creatiu. Podeu explorar els perfils del nostre equip d’artistes a la secció "Artistes" de la nostra pàgina web i triar l'artista que millor s'ajusti a la vostra visió. Un cop triat, podeu contactar directament amb l'artista a les seves xarxes socials o a través de l’estudi amb els sistemes abans mencionats.

Podeu demanar un tatuatge personalitzat o també escollir un entre els molts dissenys disponibles que tenen.

Un cop parlada la idea i preu aproximat (ja sigui via missatges o personalment a l’estudi) es buscarà una data per realitzar el tatuatge. La cita s’haurà de reservar deixant una paga i senyal, la informació de la qual se us enviarà per privat.

Com Puc curar el meu nou tattoo?

Hem creat un apartat específic a la web per tractar aquest tema. Pots accedir-hi clicant aquí

Podré veure el disseny abans del dia de la cita?

Depen de cada artista i del seu procés creatiu. 

Per exemple, L’Esther acostuma a enviar el disseny un o dos dies abans de la cita per si es vol fer alguna modificació.

Pot ser que altres artistes no ensenyin el disseny fins el mateix dia a l’estudi.

Quins tipus d'estils de tatuatge oferiu a l’estudi?

Disposem d'una àmplia gamma d'estils, des de tatuatges minimalistes fins a realisme en black&grey, passant per il·lustracions emocionals, animalons, flors i plantes, anime i tatuatges inspirats en el cinema de terror. Cada artista té la seva especialitat, podeu explorar els seus treballs a la secció "Artistes" per trobar l'estil que més s’adapti a la vostra idea.

Oferiu tatuatges personalitzats?

Sí, treballem estretament amb els nostres clients per crear tatuatges totalment personalitzats que reflecteixin les seves idees i significats. Podeu agendar una consulta amb l'artista triat per discutir les vostres idees i començar el procés de creació del vostre tatuatge únic.

Puc anar a l’estudi en qualsevol moment a tatuar-me?

A l’estudi preferim treballar amb cita prèvia per poder treballar millor la vostra idea però si voleu podeu venir a preguntar per la nostra disponibilitat.

Si en aquell moment algun artista està lliure i la vostra idea és factible per  ser dissenyada i realitzada en el moment, es farà sense problema.

En el cas de que no hi hagi artistes disponibles o l’artista decideixi que la vostra idea ha de ser treballada amb més temps, podeu reservar un altre dia per a fer el tatuatge.

Quins productes teniu a la venda a l'estudi?

A més dels nostres increïbles tatuatges, oferim una selecció de productes exclusius com samarretes, tote bags, làmines dels artistes, arracades de la marca MateriaRica i altres articles d'art. Aquests articles estàn disponibles per a la venda a l'estudi, permetent portar-vos a casa una part de la nostra creativitat.

Quin horari feu?

Per conciliació familiar el nostre horari d’atenció al públic és de dimarts a dissabte  de 11:00h a 18:00h.

L’atenció individualitzada dels nostres artistes pot variar.

Puc veure els treballs previs dels artistes abans de decidir-me?

Sí, podeu explorar el portfoli de cada artista a la secció "Artistes" de la nostra pàgina web. Això us donarà una visió completa dels seus estils i habilitats abans de prendre una decisió.

També podeu veure els seus treballs a instagram, tant al de l’estudi com al personal de cada artista.

Feu piercings o teniu piercings a la venta?

Actualment no disposem de servei de piercing. No venem piercings però tenim una àmplia selecció d’arracades de Materia Rica.

Quin és el preu mínim de l’estudi?

El preu mínim de l’estudi són 80€. 

Aquest preu mínim pot incloure des de un punt a una paraula o un petit disseny molt minimalista.

Quant costa un tatuatge?

El preu d’un tatuatge el valora l’artista que el realitza. Entre altres punts hi destaquen la complexitat del disseny, les hores dedicades, tant en el disseny com en el tatuatge en si, el tamany, la zona del cos i tot el material necessari per a la pràctica. Si voleu consultar preus no dubteu en escriure’ns a nosaltres o directament a l’artista que vulgueu.

Feu 2x1 o algun tipus d’oferta?

No, a Why Not Tattoo no seguim la pràctica de 2x1 ni oferim altres promocions. Creiem fermament que el tatuatge és un art realitzat per artistes de manera exclusiva, personalitzada i individual. No considerem que sigui un producte produït en massa de manera industrial. 

Per a nosaltres, tatuar-se és un privilegi, no una necessitat. Cada tatuatge que creem és una obra única, dissenyada i executada amb una atenció especial a les preferències i personalitat de cada client. A més, és important recordar que estem realitzant una intervenció amb risc sanitari, i això impedeix la reducció de costos per garantir la seguretat i la higiene en tot moment.

Feu tatuatges en blanc?

Si vols realitzar-te un tatuatge només amb tinta blanca et recomanem saber abans el resultat un cop cicatritzat.

A vegades a internet veiem fotografies de tatuatges blancs recent fets, on el color es veu molt vibrant, però no és la realitat. Un cop cicatritzada la ferida, regenerada la primera capa de pell, el blanc es convertirà en un color carn similar al nostre, només una mica diferent. En alguns casos es distingirà més que altres però no destacarà.

Penjareu el meu tattoo a Instagram?

Si tenim el vostre permís normalment a l’estudi penjem alguna imatge del procés o del resultat.

Cada artista decideix quins treballs publicar a les seves xarxes socials, ja sigui en format història, post, reel.. 

No passa res si no penjem el vostre tattoo, no us ho prengueu malament, cada tattoo és únic, simplement moltes vegades no publiquem tot el que creem.

Si no voleu que el teu tatuatge s’ensenyi a les nostres xarxes no dubteu en comunicar-ho a l’artista o a l’equip de Why Not.

M’heu fet fotografies del meu tattoo, me les podeu passar?

Si, no hi ha cap inconvenient, pots demanar-ho a l’artista que t’hagi tatuat i te leș farà arribar. 

FAQ's

bottom of page