top of page
Logo Why Not Tattoo

L'any 2018 vam obrir el nostre estudi amb el compromís de que les persones que col·laboressin amb nosalres es sentissin com a casa, subministrant l'espai i les eines necessàries perquè poguessin donar via lliure a la seva creativitat.

El Nostre Equip

WHY NOT TATTOO TEAM

En aquest espai us presentarem al nostre equip d'artistes residents i col·laboradors i als socis propietaris de l'estudi, l'Esther i l'Aleix.

Fotografia corporativa Esther Kmín

“Kukisme” amb potes, línia fina, delicada i amb un marcat estil propi. 

Apassionada per la lectura fantastico-romàntica ("romantasy") i Potterhead de cap a peus. 

l'Esther no només tatua, sinó que viu i respira la màgia a cada traç!

Perfeccionista i amant dels detalls, posarà amor i dedicació en cadascuna de les vostres idees per fer-les realitat. 

Co-propietària de Why Not Tattoo (És qui mana i qui talla el bacallà). 

A punt per deixar que l'Esther transformi les teves idees en obres d'art? Agenda la teva cita i descobreix un món de “kukisme” a Why Not Tattoo!

Fotografia corporativa Laura Rey

La Laura te una sensibilitat especial per plasmar conceptes en tatuatges il·lustratius, emocionals i initimistes. 

En els seus dissenys minimalistes destaquen les figures femenines i la naturalesa orgànica.  

Agenda la teva cita amb la Laura Rey i permet que els seus dissenys minimalistes expliquin la teva història de manera única i significativa. Submergeix-te en la delicadesa dels seus traços al nostre estudi!

Fotografia corporativa Waru

Explora l'univers de la Waru, on la fusió de línies fines i blocs de negre sòlid accentuen la potència del tatuatge. La Waru s'inspira en el manga i l'anime per donar vida a les seves pròpies interpretacions de personatges. Si busques una visió única, amb actitud i delicadesa, reserva la teva cita amb ella al nostre estudi. Fes que el teu amor per l'art i la cultura otaku es reflecteixi a la teva pell!

Fotografia corporativa Eva Quest

Amb anys de col·laboració com a Guest, l'Eva ha demostrat la seva passió per transformar idees en tatuatges plens de significat. El seu enfocament en composició i harmonia, juntament amb un rerefons oníric, garanteix resultats únics.

Si busques un tatuatge que reflecteixi sensibilitat i originalitat, ella és l'elecció perfecta. La seva habilitat per donar vida als somnis a través de la tinta converteix cada tatuatge en una obra mestra personal.

Agenda la teva cita i deixa que l'Eva Quest doni vida a les teves idees en el nostre estudi.

Fotografia corporativa Dani Nefasto

Cine, Terror i Rock&roll!! L’evolució del Dani ha anat d’un realisme en black&grey més tradicional a una il·lustració súper personal, sempre amb el cine de terror com a leitmotiv. 

El Dani ha aconseguit crear un món Nefastià amb un canal de youtube, participació en diferents podcasts i en mercats d’art. La seva presència s'estén més enllà de la tinta a la pell.

Si busques un tatuatge que respiri l'atmosfera del cine de terror, reserva la teva cita amb el Dani Nefasto. 

Submergeix-te al seu món i porta amb tu un tros de la cultura Nefastiana!

Fotografia corporativa Fedelamor

Prepara't per als tattoos amb flow i personalitat! Apassionat de l'art i les expressions pictòriques, el Fede no para d'estudiar i contemplar noves maneres de portar la tinta al nivell següent. És un mestre en lús de línies, tant gruixudes com fines, donant a cada tatuatge el seu toc distintiu. Si busques Old School, Blackwork o altres estils amb veritable caràcter, el Fede és el teu artista. La seva destresa artística es converteix en un testimoni durador de la bellesa que pot sorgir quan la Fe i l'Amor es fusionen en cada traç. Agenda la teva cita i deixa't portar per la creativitat inesgotable del Fedelamor!

Fotografia corporativa Aleix Teixé

I només falto jo, sóc Aleix Teixé, co-propietari de Why Not Tattoo. A part de fer mil i una coses a l'estudi, m'encanta capturar moments amb la meva càmera.

La fotografia no només és la meva feina; és la meva manera de mostrar la bellesa del nostre estudi i la creativitat que ens envolta.

Fotografia corporativa Azeta

Conceptes lineals, florals i minimalistes que flueixen per tot el cos. Inspirant-se de la natura, l'Azahara combina el freehand amb el disseny per fer que cada tatuatge sigui únic i irrepetible. 

Descobreix la màgia de l'Azahara al nostre estudi i porta amb tu un tatuatge que no només és un adorn, sinó una peça d'art personalitzada. Reserva la teva cita i deixa que transformi la teva visió en una obra mestra!

bottom of page