top of page
Logo Why Not Tattoo
Logo Why Not Tattoo
Cartell WHYNOT TATTOO BARCELONA

Transforma les teves idees en tinta

L'any 2018 vam obrir el nostre estudi amb el compromís de que les persones que col·laboressin amb nosalres es sentissin com a casa, subministrant l'espai i les eines necessàries perquè poguessin donar via lliure a la seva creativitat.

WHY NOT TATTOO TEAM

En aquest espai us presentarem al nostre equip d'artistes residents i col·laboradors i als socis propietaris de l'estudi, l'Esther i l'Aleix.

Fotografia corporativa Esther Kmín

“Kukisme” amb potes, línia fina, delicada i amb un marcat estil propi. 

Apassionada per la lectura fantastico-romàntica ("romantasy") i Potterhead de cap a peus. 

l'Esther no només tatua, sinó que viu i respira la màgia a cada traç!

Perfeccionista i amant dels detalls, posarà amor i dedicació en cadascuna de les vostres idees per fer-les realitat. 

Co-propietària de Why Not Tattoo (És qui mana i qui talla el bacallà). 

A punt per deixar que l'Esther transformi les teves idees en obres d'art? Agenda la teva cita i descobreix un món de “kukisme” a Why Not Tattoo!

Fotografia corporativa Laura Rey

La Laura te una sensibilitat especial per plasmar conceptes en tatuatges il·lustratius, emocionals i initimistes. 

En els seus dissenys minimalistes destaquen les figures femenines i la naturalesa orgànica.  

Agenda la teva cita amb la Laura Rey i permet que els seus dissenys minimalistes expliquin la teva història de manera única i significativa. Submergeix-te en la delicadesa dels seus traços al nostre estudi!

Fotografia corporativa Waru

Explora l'univers de la Waru, on la fusió de línies fines i blocs de negre sòlid accentuen la potència del tatuatge. La Waru s'inspira en el manga i l'anime per donar vida a les seves pròpies interpretacions de personatges. Si busques una visió única, amb actitud i delicadesa, reserva la teva cita amb ella al nostre estudi. Fes que el teu amor per l'art i la cultura otaku es reflecteixi a la teva pell!

Fotografia corporativa Eva Quest

Amb anys de col·laboració com a Guest, l'Eva ha demostrat la seva passió per transformar idees en tatuatges plens de significat. El seu enfocament en composició i harmonia, juntament amb un rerefons oníric, garanteix resultats únics.

Si busques un tatuatge que reflecteixi sensibilitat i originalitat, ella és l'elecció perfecta. La seva habilitat per donar vida als somnis a través de la tinta converteix cada tatuatge en una obra mestra personal.

Agenda la teva cita i deixa que l'Eva Quest doni vida a les teves idees en el nostre estudi.

Fotografia corporativa Dani Nefasto

Cine, Terror i Rock&roll!! L’evolució del Dani ha anat d’un realisme en black&grey més tradicional a una il·lustració súper personal, sempre amb el cine de terror com a leitmotiv. 

El Dani ha aconseguit crear un món Nefastià amb un canal de youtube, participació en diferents podcasts i en mercats d’art. La seva presència s'estén més enllà de la tinta a la pell.

Si busques un tatuatge que respiri l'atmosfera del cine de terror, reserva la teva cita amb el Dani Nefasto. 

Submergeix-te al seu món i porta amb tu un tros de la cultura Nefastiana!

Fotografia corporativa Fedelamor

Prepara't per als tattoos amb flow i personalitat! Apassionat de l'art i les expressions pictòriques, el Fede no para d'estudiar i contemplar noves maneres de portar la tinta al nivell següent. És un mestre en lús de línies, tant gruixudes com fines, donant a cada tatuatge el seu toc distintiu. Si busques Old School, Blackwork o altres estils amb veritable caràcter, el Fede és el teu artista. La seva destresa artística es converteix en un testimoni durador de la bellesa que pot sorgir quan la Fe i l'Amor es fusionen en cada traç. Agenda la teva cita i deixa't portar per la creativitat inesgotable del Fedelamor!

Fotografia corporativa Aleix Teixé

I només falto jo, sóc Aleix Teixé, co-propietari de Why Not Tattoo. A part de fer mil i una coses a l'estudi, m'encanta capturar moments amb la meva càmera.

La fotografia no només és la meva feina; és la meva manera de mostrar la bellesa del nostre estudi i la creativitat que ens envolta.

Fotografia corporativa Azeta

Conceptes lineals, florals i minimalistes que flueixen per tot el cos. Inspirant-se de la natura, l'Azahara combina el freehand amb el disseny per fer que cada tatuatge sigui únic i irrepetible. 

Descobreix la màgia de l'Azahara al nostre estudi i porta amb tu un tatuatge que no només és un adorn, sinó una peça d'art personalitzada. Reserva la teva cita i deixa que transformi la teva visió en una obra mestra!

La Nostra Feina

Cartell Why Not Tattoo

Som el Fèlix, L'Esther i l'Aleix i som els responsables d'aquest petit i familiar espai dedicat principalment a fer tatuatges. Ens agradaria aprofitar aquest apartat per presentar-nos i que ens coneixeu una mica millor. 

Des de fa un temps vivim a Igualada a un piset que ens hem fet al nostre gust juntament amb dos gats, el Gus i la Griz. A vegades el fet de viure a 63 km d'on treballem ens dificulta una mica l'existència i la conciliació familiar, però no viure a Barcelona té molts avantatges.

El Fèlix va néixer el dia de tots sants del 2022 i des de llavors ens ha canviat la vida, l'ha omplert de somriures, amor, i esperança. 

No tot són flors i violes… També ha augmentat el nivell d'estrès i ha minvat el temps que podem dedicar a altres coses que no siguin aquest "monstruito".

A l'Esther no fa falta que us la presenti gaire, ja que és la imatge visible de Why Not, ella posa el talent i el curru que tots veieu.

Ara que la conec com a mare no tinc paraules per descriure-la, és increïble.

La finor, la delicadesa i l'amabilitat que fa realitat les vostres idees sobre la pell. Però ja sabeu... a vegades és una mica despistada i aquí és on entro jo, l'Aleix: fotografia, logística, comptabilitat i comunicació.

Des del primer projecte que vam portar junts (unes invitacions per una boda per allà el 2015) vam veure que fèiem un gran equip. I l'any 2018 vam culminar-ho amb l'obertura del nostre estudi de Tattoos. 

Durant aquests anys hem fet coses bé i coses no tant bé, però estic orgullós de que sempre ho hem fet a la nostra manera, hem conegut a moltíssima gent, hem col·laborat amb artistes impressionants, ens hem menjat algun que altre marró i tot plegat ens ha portat a continuar creixent com a persones i a continuar-nos il·lusionant amb cada un dels tatuatges que surten de l'estudi.

Tenim molta sort de poder comptar amb grans artistes que col·laboren amb nosaltres i ens ajuden en aquest creixement.

La nostra història no acaba aquí, en aquesta història queden moltes pàgines per omplir, i són pàgines fosques (perdó no ho he pogut evitar...si l'humor de "pare" és culpa meva, ara tinc excusa perquè ja soc pare…).

ABOUT US

L'estudi està situat a prop de la plaça Molina de Barcelona, al barri del Farró a Sant Gervasi tocant amb Gràcia, ha experimentat una transformació emocionant. Abans de convertir-se en el nostre estudi de tatuatges el 2018, aquest espai va tenir una vida anterior com a videoclub durant més de 30 anys.

El nostre estudi

Casa nostra

Interior Why Not Tattoo
Com puc reservar una cita amb un dels vostres artistes?

La manera més ràpida de reservar cita és omplint el formulari de la pàgina web clicant el botó - Explica'ns el teu projecte a la barra de menú.

Si no teniu clar amb quin artista us voleu tatuar podeu omplir el formulari escollint la opció “indiferent” a l’apartat Artista per a que us aconsellem i busquem qui s’adapta més a la vostra idea. 

També podeu escriure’ns al Whatsapp de l’estudi al número 682533139 , enviar un correu electrònic a whynottattoostudio@gmail.com o consultar-nos per missatge directe a l’instagram @whynot.tattoo .

Quin és el procés per fer-me un tatuatge?

Cada artista té el seu propi estil i procés creatiu. Podeu explorar els perfils del nostre equip d’artistes a la secció "Artistes" de la nostra pàgina web i triar l'artista que millor s'ajusti a la vostra visió. Un cop triat, podeu contactar directament amb l'artista a les seves xarxes socials o a través de l’estudi amb els sistemes abans mencionats.

Podeu demanar un tatuatge personalitzat o també escollir un entre els molts dissenys disponibles que tenen.

Un cop parlada la idea i preu aproximat (ja sigui via missatges o personalment a l’estudi) es buscarà una data per realitzar el tatuatge. La cita s’haurà de reservar deixant una paga i senyal, la informació de la qual se us enviarà per privat.

Com Puc curar el meu nou tattoo?

Hem creat un apartat específic a la web per tractar aquest tema. Pots accedir-hi clicant aquí

Podré veure el disseny abans del dia de la cita?

Depen de cada artista i del seu procés creatiu. 

Per exemple, l’Esther acostuma a enviar el disseny un o dos dies abans de la cita per si es vol fer alguna modificació.

Pot ser que altres artistes no ensenyin el disseny fins el mateix dia a l’estudi.

Quins tipus d'estils de tatuatge oferiu a l’estudi?

Disposem d'una àmplia gamma d'estils, des de tatuatges minimalistes fins a realisme en black&grey, passant per il·lustracions emocionals, animalons, flors i plantes, anime i tatuatges inspirats en el cinema de terror. Cada artista té la seva especialitat, podeu explorar els seus treballs a la secció "Artistes" per trobar l'estil que més s’adapti a la vostra idea.

Oferiu tatuatges personalitzats?

Sí, treballem estretament amb els nostres clients per crear tatuatges totalment personalitzats que reflecteixin les seves idees i significats. Podeu agendar una consulta amb l'artista triat per discutir les vostres idees i començar el procés de creació del vostre tatuatge únic.

Puc anar a l’estudi en qualsevol moment a tatuar-me?

A l’estudi preferim treballar amb cita prèvia per poder treballar millor la vostra idea però si voleu podeu venir a preguntar per la nostra disponibilitat.

Si en aquell moment algun artista està lliure i la vostra idea és factible per  ser dissenyada i realitzada en el moment, es farà sense problema.

En el cas de que no hi hagi artistes disponibles o l’artista decideixi que la vostra idea ha de ser treballada amb més temps, podeu reservar un altre dia per a fer el tatuatge.

Quins productes teniu a la venda a l'estudi?

A més dels nostres increïbles tatuatges, oferim una selecció de productes exclusius com samarretes, tote bags, làmines dels artistes, arracades de la marca MateriaRica i altres articles d'art. Aquests articles estàn disponibles per a la venda a l'estudi, permetent portar-vos a casa una part de la nostra creativitat.

Quin horari feu?

Per conciliació familiar el nostre horari d’atenció al públic és de dimarts a dissabte  de 11:00h a 18:00h.

L’atenció individualitzada dels nostres artistes pot variar.

Puc veure els treballs previs dels artistes abans de decidir-me?

Sí, podeu explorar el portfoli de cada artista a la secció "Artistes" de la nostra pàgina web. Això us donarà una visió completa dels seus estils i habilitats abans de prendre una decisió.

També podeu veure els seus treballs a instagram, tant al de l’estudi com al personal de cada artista.

Feu piercings o teniu piercings a la venta?

Actualment no disposem de servei de piercing. No venem piercings però tenim una àmplia selecció d’arracades de Materia Rica.

Quin és el preu mínim de l’estudi?

El preu mínim de l’estudi són 80€. 

Aquest preu mínim pot incloure des de un punt a una paraula o un petit disseny molt minimalista.

Quant costa un tatuatge?

El preu d’un tatuatge el valora l’artista que el realitza. Entre altres punts hi destaquen la complexitat del disseny, les hores dedicades, tant en el disseny com en el tatuatge en si, el tamany, la zona del cos i tot el material necessari per a la pràctica. Si voleu consultar preus no dubteu en escriure’ns a nosaltres o directament a l’artista que vulgueu.

Feu 2x1 o algun tipus d’oferta?

No, a Why Not Tattoo no seguim la pràctica de 2x1 ni oferim altres promocions. Creiem fermament que el tatuatge és un art realitzat per artistes de manera exclusiva, personalitzada i individual. No considerem que sigui un producte produït en massa de manera industrial. 

Per a nosaltres, tatuar-se és un privilegi, no una necessitat. Cada tatuatge que creem és una obra única, dissenyada i executada amb una atenció especial a les preferències i personalitat de cada client. A més, és important recordar que estem realitzant una intervenció amb risc sanitari, i això impedeix la reducció de costos per garantir la seguretat i la higiene en tot moment.

Feu tatuatges en blanc?

Si vols realitzar-te un tatuatge només amb tinta blanca et recomanem saber abans el resultat un cop cicatritzat.

A vegades a internet veiem fotografies de tatuatges blancs recent fets, on el color es veu molt vibrant, però no és la realitat. Un cop cicatritzada la ferida, regenerada la primera capa de pell, el blanc es convertirà en un color carn similar al nostre, només una mica diferent. En alguns casos es distingirà més que altres però no destacarà.

Penjareu el meu tattoo a Instagram?

Si tenim el vostre permís normalment a l’estudi penjem alguna imatge del procés o del resultat.

Cada artista decideix quins treballs publicar a les seves xarxes socials, ja sigui en format història, post, reel.. 

No passa res si no penjem el vostre tattoo, no us ho prengueu malament, cada tattoo és únic, simplement moltes vegades no publiquem tot el que creem.

Si no voleu que el teu tatuatge s’ensenyi a les nostres xarxes no dubteu en comunicar-ho a l’artista o a l’equip de Why Not.

M’heu fet fotografies del meu tattoo, me les podeu passar?

Si, no hi ha cap inconvenient, pots demanar-ho a l’artista que t’hagi tatuat i te leș farà arribar. 

bottom of page